RING: 02060 E-POST: [email protected]
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt [email protected]
Kontakt oss

Helstad må under kniven

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Branns superspiss skal opereres. Se intervju med Thorstein Helstad her.

Tippeligaens og Branns toppscorer har slitt med tette luftveier i en årrekke. Nå skal han under kniven for å få en slutt på problemene.

- Han skal foreta et inngrep for å renske opp litt etter sesongen. Det var avtalt for lenge siden at han skulle opereres ved sesongslutt, bekrefter Branns assistenttrener Espen Steffensen overfor Nettavisen.

Avhengig av nesespray
Helstad har slitt med plager i nesen i åtte år. Grunnen er utstrakt bruk av nesespray.

- Jeg er blitt avhengig av nesespray. Jeg får ikke sove uten. Det blir veldig betent og så gror det igjen. Jeg må inn og meisle. Alle sier det gjør så sinnssykt vondt. Jeg tør ikke, uttalte Helstad i et portrettintervju med Bergensavisen i vinter.

Branns siste oppgjør i UEFA-cupens gruppespill er bortekampen mot Basel 5. desember. Like etter legger Helstad seg altså på operasjonsbordet.

- Jeg har ikke datoen i hodet, men det blir en gang like etter 5. desember. Det er en helt kurant operasjon, som ikke er særlig omfattende. Det er kun snakk om å løse litt opp i neseskilleveggen, forklarer Branns fysioterapeut Endre Digranes.

Ingen dramatikk
- Blir Helstad satt lenge ut av spill?

- Nei, dette er ikke snakk om en dramatisk operasjon, for å si det sånn. Han vil være raskt tilbake igjen, forsikrer han.

Thorstein Helstad har denne sesongen scoret 22 mål i Tippeligaen for Brann, og er nybakt seriemester med rødtrøyene fra Bergen.

Se intervju med Thorstein Helstad i ukens Golden Goal under:

195670

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere