RING: 02060 E-POST: [email protected]
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt [email protected]
Kontakt oss

Mini: - Jeg er perfekt i jobben

Sist oppdatert:
Mini har gitt RBK-ledelsen beskjed om at han bør ta over etter Rune Bratseth. Si din mening.

- Jeg er den ideelle kandidaten. Jeg mener at jeg vil passe perfekt i den jobben. Jeg er en RBK-mann, jeg kjenner klubben og jeg har de sportslige kvalifikasjonene som passer inn. Jeg kan også være en sparringpartner opp mot trenerapparatet, og takler media ganske greit, sier Mini på sedvanlig ubeskjedent vis til Nettavisen.

Har sagt fra
Og Mini har allerede vært på brakka og snakket med både Bratseth og styreledelsen.

- Jeg har gitt dem beskjed om at jeg er interessert i jobben, fortsetter Mini.

Tidligere har Mini uttrykt at Per-Mathias Høgmo kunne være den ideelle kandidaten til å ta over for Bratseth. Men det var i fjor, og nå er Høgmo begynt i en ny jobb. Sannsynligvis er han uaktuell og lite lysten på en høyprofilert jobb på Brakka igjen.

- For fire måneder siden kunne han ha blitt ny sportsdirektør, men ikke nå, mener Mini.

- Er det aktuelt, tror du, for Rosenborg som klubb å hente inn en ekstern person? En som ikke kjenner klubben fra før av?

- Jeg tror ikke Davy Wathne får jobben. Men vi skal huske på at Rosenborg har en trener fra Bergen i dag, og vi skal aldri utelukke noen som helst. Men det bør være en mann som har relasjoner inn mot Rosenborg, og som er inneforstått med de verdiene klubben skal ha. En næringslivsleder tror jeg ikke får jobben, og vi har allerede en god en i Nils Skutle, påpeker Mini.

Kan gå raskt
Mini tror også at dersom han er høyaktuell for jobben, så vil den eventuelle ansettelsesprosessen gå raskt.

- Hvis de mener at jeg kan være en rett mann, så bør det gå kjapt. Går det ikke raskt, så betyr det at de har andre ideer.

- Blir du skuffet dersom du ikke får jobben?

- Det spørs hvem de ansetter, men jeg klarer ikke å se noen bedre til å gjøre jobben enn meg, sier Mini.

- Dersom du skulle få jobben - hvordan vil du gripe den an?

- Først vil jeg sende et takkebrev til Davy for alle de årene vi har hatt sammen. Men Rosenborg er en klubb som er veldig godt drevet, og jeg tror det er viktig å ha gode relasjoner inn mot treningsgruppen og også bringe videre de verdiene RBK vil ha. Sørge for at Rosenborg er en åpen og folkelig klubb.

Kan lett få kontakt
Mini tror heller ikke at det er noen ulempe å være nettopp Mini og ha Rosenborg som arbeidsgiver når det blir snakk om eventuelle spillerkjøp.

- Jeg kan si det sånn: Ferguson er ikke akkurat noen personlig venn eller noe, men navnet Mini er et godt navn som gjør at du lett kan få kontakt, og med navnet Rosenborg i bakgrunnen tror jeg ikke det vil bli noen hindringer.

Hoftun?
I motsetning til Mini, ser ikke Erik Hoftun på seg selv som noen kandidat til jobben. Og det til tross for at han har erfaring fra en tilsvarende jobb i Bodø/Glimt.

- Er du en mulig etterfølger?

- Nei, nei, nei. Den tanken har ikke engang slått meg.

- Hva sier du hvis du blir spurt?

- Der har jeg ikke noe svar å gi deg i det hele tatt. Nå er jeg i Bodø/Glimt, og jeg trives kjempegodt her, sier Hoftun til Nettavisen.

Rune Bratseth har altså valgt å gi seg som sportsdirektør i Rosenborg, en jobb han har hatt i 13 år. Han oppga mediekjøret som den viktigste grunnen. I fjor tok han permisjon i fire måneder for ikke å møte veggen.

Er Mini rett mann for RBK? Hvem er din favorittkandidat?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere