RING: 02060 E-POST: [email protected]
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt [email protected]
Kontakt oss

Brasiliansk stjerne til Start

Foto: www.crvascodagama.com
Sist oppdatert:
Start er i ferd med å gjøre et brasiliansk kupp på overgangsmarkedet.

Et av Brasils største midtbanetalenter er på vei til Kristiansand. Bare den medisinske testen gjenstår før en overgang til Start kan sluttføres, melder TV 2 Sporten.

Spilleren det er snakk om, er Ygor Maciel Santiago. 22-åringen er midtbanespiller og kaptein i storklubben Vasco da Gama, og skal være i landslagssjef Carlos Dungas søkelys. Ygor har fått beskjed om å komme seg til en solid europeisk klubb i en solid liga for å komme på det brasilianske landslaget.

Se innslag fra TV2 Sporten HER!

- Et meget stort høydepunkt i Starts 102 års historie, uttaler en fornøyd styreformann Erik Solér i Start Toppfotball AS. Sammen med trener Stig Inge Bjørnebye, har han vært i Brasil for å sluttforhandle avtalen denne helgen.

- Ygor M. Santiago har vært en nøkkelspiller for Vasco da Gama i de siste 4 år, og han er en ung og særdeles voksen spiller som kommer til å sette preg på Tippeligaen. Det er et stort økonomisk løft for Start, men tøffe målsetninger krever satsing, og med spilleren Santiago på plass er vi i rute med vårt mål om å etablere oss i toppen, avslutter Solér.

Nå tyder mye på at det blir Start-fansen som får æren av å huse en spiller som har gjort seg svært bemerket i den brasilianske ligaen. Ygor har vært fast inventar på Vasco da Gama i fire sesonger. Totalt har den defensive midtbanespilleren spilt 117 kamper og scoret fem mål.

Start er også på jakt etter en angriper og en erstatter for Marius Johnsen, og sørlandsklubben håper å finne også disse forsterkningene i Brasil, opplyser TV 2 Sporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere